+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

13/12 House of Hammond presenterar med glädje Andreas Hellkvist, med sin orgel, fotbas och lesliekabinett

13 december, 2023 * 17:00 - 23:59

Fira Lucia med Borlängebördige Andreas är en sanslös Hammondspelare. Det här är en kväll som vi kan få se något annat än det vanliga

Välkomna på party där Andreas Hellkvist står för underhållningen vid sin Hammond! De som följt honom, både på nätet och IRL vet att när Andreas sätter sig bakom orgeln kan vad som helst hända. Repertoaren spänner brett mellan jazz, rock, gospel, pop och allt där emellan och orgeln trakteras på det unika sätt som blivit hans signum. Ett orgelparty är inte bara en konsert, utan också ett sätt att träffas runt världens häftigaste instrument. Interaktionen med publiken är viktig, och det är oftast inte omöjligt att önskemål om låtar kan tillgodoses.
Dagen till ära har han med sig en av sina favorittruimmisar, Ola Bothzén. De två har en historia som går tillbaka med än 25 år i tiden och för sammanhanget är Ola den perfekte trumslagaren. En mångsidig svängmaskin med ett alltid gott humör.

boka bord här eller ring Sara på 0708397918 (OBS gäller endast matgäster)

Dörrarna öppnar kl: 17.00-….
Speltider:
kl: 2030-23 ish
Entré i dörren 120 kr

OBS
Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall
House of Hammond som är en musikgren i musikföreningen House of Blues Vänner.
Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊
Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

Details

Date:
13 december, 2023
Time:
17:00 - 23:59