+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

15/2 House och Rock presenterar Conny Bloom

15 februari * 17:00 - 23:45

Conny Bloom, japp det är han. Mr Rock n roll himself
Mer info finns på google

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918, (OBS bordsbokning endast för ätande gäster)
Biljetter på Tickster förköp här
Dörrarna öppnar kl: 18.00-01
Speltider: kl: 20.30-23.00
Entré i dörren 150 kr

CONNY BLOOM
Han har kallats Sveriges enda riktiga rockstjärna och en nationalhjälte på gitarr. Conny Bloom slog igenom i slutet av 80-talet med Electric Boys, som med sin funkiga hårdrocks-psychedelia landade gruppen en plats på amerikanska Billboard-listan och gjorde succé världen över.När Conny började skriva på svenska kände han att nya dörrar öppnades för nya typer av låtar. Solodebuten på svenska, ”Fullt upp” (2016), överraskade, tokhyllades av svenska musikpressen och Connys unika sätt att berätta historier på sattes i fokus. Paralleller drogs till Pugh Rogefeldt, Dungen, Lou Reed och The Doors, och gensvaret gav mersmak som ledde till ”Game, Set, Bloom” (2020).”Jag tror mer på bergochdalbana än långfärdsskidor”, säger Conny med ett skratt, fast menar ändå allvar och syftar på den musikaliska variation som kännetecknar hans svenskspråkiga soloalbum.
”Inte minst i dag tycker jag det är viktigt att man vågar ta ut svängarna. Om man inte är AC/DC tror jag inte folk vill ha en platta som låter likadan rakt igenom.”

Och på scenen tas svängarna ut i ännu högre grad! Med sig har Conny svänggänget från senaste skivan: Henrik Widén (klaviatur), Federico de Costa (trummor) och Mats Rydström (bas) med bakgrunder i band som Diamond Dogs, The Solution, Qoph, Abramis Brama m fl.

Lyssna & kolla!

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Sorkenfestivalen

Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae, Country, Jazz som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.

Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊

Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

 

 

 

Detaljer

Datum:
15 februari
Tid:
17:00 - 23:45