+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

16/3 Modern Explorer & Sparkle Kick, Onsdagslive i samarbete med SV. 2 band ikväll

16 mars, 2022 * 17:00 - 23:00

kr20
  • ARTISTNAMN/BANDNAMN:  Modern Explorer
  • BAND/ARTIST INFO: Modern Explorer är ett Borlänge-baserat alternativt rockband som grundades hösten 2018 av frontaren Hugo Hedlund.
  • ARTISTNAMN/BANDNAMN: Sparkle Kick (Uppsala)
  • LINE-UP/UPPSÄTTNING:

  Erwan -Stone- Lengliné Gitarr och Vox

  Martin Ålund Gitarr och Vox

  David Magnusson Bas

  Alexander Skolling Trummor

  Cornelia Frank kör

  • BAND/ARTIST INFO: Somewhere between Aerosmith and The Sweet, Sparkle Kick is pure classic rock made of French and Swedish blood. 
  • LÄNK HEMSIDA/FB/INSTA: Facebook Instagram
  • LÄNK TILL MUSIK (SOUNDCLOUD/BANDCAMP M.M:  sound cloud spotify 

   

  Studieförbundet Vuxenskolan och House of Blues i Borlänge är igång med Showcasekvällar för att presentera nya band och artister från hela landet. Ett perfekt tillfälle för band och artister att spela inför ny publik på ett klassiskt musikställe, och ett lika bra tillfälle för musikintresserade i Borlänge att upptäcka ny musik.

  Vill du uppträda gör intresseanmälan här: https://www.svmusik.se/band-och-artister-sokes-till-ny…/
  House of Blues vill vara en levande scen i Borlänge, Dalarna och Sverige, det betyder mycket för musiker att få lira inför publik på ett riktigt musikställe.
  Onsdagar uppträder ett till två band/artister. Öppnar kl: 17.00 och försöker börja kl: 20.00 och sluta senast kl: 22.00 med livemusiken. All bakgrunds/bar musik under kvällen väljs av kvällens band. Banden äger kvällen.
  Vi kommer att försöka ha dessa kvällar fria ifrån entre, dock en mindre garderobkostnad. Däremot så kommer gästerna att uppmanas till att swisha musikerna.
  För att alla ska vara glada och ha möjlighet att komma och äta så har vi 20% rabatt på allt. Så varje 100 lapp kostar alltså 80 kr

Details

Date:
16 mars, 2022
Time:
17:00 - 23:00
Cost:
kr20