+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

17/11 Orsakan spelar på vår första studentkväll

17 november, 2021 * 18:00 - 01:00

kr20

Studentkväll innebär lillördag och extra bra priser på vårt hela sortiment.

På onsdagar riktar vi oss alltså i huvudsak till nya unga hungriga musiker, artister, band.
House of Blues vill vara en levande scen i Borlänge, Dalarna och Sverige, vi vet vad det betyder för musiker att få lira inför publik på ett riktigt musikställe.
Onsdagar så har vi ett till två band/artister. Vi öppnar kl 18 och försöker börja kl 20 och sluta senast kl 23 med livemusiken. All bakgrunds/bar musik under kvällen väljs av kvällens band. Banden äger kvällen.
Vi kommer att försöka ha dessa kvällar fria ifrån entre, dock en mindre garderobkostnad. Däremot så kommer gästerna att uppmanas till att swisha musikerna.
För att alla ska vara glada och ha möjlighet att komma och äta så har vi 20% rabatt på allt. Så varje 100 lapp kostar alltså 80 kr 🙂

 

 

På scenen  står Orsakan, bland annat med fd Brunnsvik elever.

Orsakan ger oss mångbottnad och ärlig indiepop på skånska som vibrerar på alla frekvenser. Med dynamik, glada toner och finurliga arrangemang skapas kontrasten till texterna som ofta bottnar i svåra känslor. I hennes röst får både värme, desperation och glädje plats. Och själsfrekvensen? Alltid på 100!

 

Orsakan kommer till House of Blues och bjuder som vanligt på innerlig och personlig indiepop på skånska. Men vi får också se en ny sida, då andra set består av covers!

Orsakan och bandet spelar dansmusik som ingen kan sitta still till och vi förväntas oss dans framför scenen. Fast den måste vara så klart vara spontan och kortvarig då det inte finns danstillstånd (krögarens anmärkning)

Pia – sång och akustisk gitarr
Rasmus – Keyboard och synth
Fredrik – elgitarr+pedalbord
Daniel – Elbas
William – trumset

 

bandet kommer att ha en swisha bandet skylt.

 

OBS på scenen kl 20 00

 

Detaljer

Datum:
17 november, 2021
Tid:
18:00 - 01:00
Kostnad:
kr20