+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

19/4 House of reggae presenterar Nattodag med speciellt inbjudna gäster ANGELICA MAVA & Claire Soukup. Dj:s The Mighty Two Crew

19 april * 17:00 - 01:00

boka bord, ring Sara på 0708397918, Biljetter på Tickster
Dörrarna öppnar kl: 17.00-01
Speltider: kl: 21:30 – 00:30
Entré i dörren 180 kr

NattoDag spelar reggae/ska/riddim n rockblues mm och de är stora Dag Vag supportrar, reggaenördar och goa gubbar.

Per Flamman Westling gitarr och sång
Rock Owe Dahlqvist, sång, bas
Benny Astor, gitarr och sång.
Marcus Källström, trummor och sång
Jonathan Ekvall slagverk och snygg
Pierre Swärd är med på orgel

Kvällens gäster är                                     Claire Soukup                             The Mighty Two Crew
             

Angelica Mava

Angelica Mava är en passionerad reggaeartist och låtskrivare från Sverige som bär med sig en unik känsla för rytmer och melodier. Med en karaktäristisk röst och en magnetisk närvaro på scenen har hon snabbt etablerat sig som en framträdande artist inom den svenska reggaescenen. Angelica Mava växte upp med en kärlek för musiken och inspirerades av ikoniska reggaelegender som Bob Marley och Black Uhuru. Denna kärlek för reggaen genomsyrar hennes musik och skapar en känsla av gemenskap och positivitet bland lyssnarna. Efter flera framgångsrika singlar som ”Brandman” och ”En hand upp”, samt liveframträdanden på festivaler som Uppsala Reggae Festival och Öland Roots, är Angelica Mava för närvarande aktuell med ett nytt album som släpps i augusti 2024. Första singeln ”Sweet Reggae”, en hyllning till den pulserande och levande reggaekulturen. Låten släpps i april och bär med sig en smittande rytm och kraftfulla budskap om reggaemusik, musikvideon inspelad på Jamaica.

När Angelica Mava intar scenen på House of Blues i Borlänge lovar hon att leverera en minnesvärd och energifylld upplevelse för publiken. Med en blandning av nya låtar och tidlösa favoriter är det ett tillfälle att ta del av en magisk kväll fylld med känslor, dans och medryckande reggaevibbar.

___
Claire Soukup
Claire Soukup är en 24 årig queer artist & låtskrivare med en ärlig och djärv stil som sträcker sig över genrerna Soul, Rnb och jazz med en gnutta experimentella smaker. Hennes kärna i sitt musikskapande är att utforska det ofullständiga, känslor & funderingar trasslas ut och råa reaktioner får ta plats. Claire är aktuell med nya singeln ”Tears”, som är en del av en ny EP som kommer framöver!
——
The Mighty Two Crew
Låt oss presentera sveriges vinylvändrare nummer 1, självklart kör vi med enhetlig uniform när vi kommer & underhåller er. Vi har en stor vinylsamling vi kan luta oss emot & plocka fram rätt vinyler för just er kväll.Denna kväll kommer det spelas Reggae från både när å fjärran, The Mighty Two Crew spelar för dansgolvet, inte för sig själva. Ni kan vara lugna ingen afrobeat kommer spelas, här kör vi sköna vibes & Strictly Reggae n Dancehall. Från gamla klassiker till nutida klassiker, The Mighty Two Crew har dem alla.

 

Detaljer

Datum:
19 april
Tid:
17:00 - 01:00