+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

19/6 House of könsrock (?) m Rosa Blend

19 juni * 17:00 - 01:00

Missa inte det här 🙂 vår förfest inför midsommar

4 norrländskor på scenen, oförglömligt

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918,
(OBS bordsbokning endast för ätande gäster). Vid bordsbokning så är ni garanterad plats och behöver INTE köpa förköpsbiljett.
Dörrarna öppnar kl: 17.00-01
På scen 2130
Entré i dörren 150kr
Varmt välkomna till en show i könsrockens tecken, i en kavalkad av ovårdat språk och glesbygdsglamour, som kommer ge blossande kinder och ett gott skratt! Den här kvällen med Pitebandet Rosa Blend vill du kort sagt INTE missa!
Som en rosa missil for Rosa Blend ut ur Piteås djupa skogar och störtade ner på scenen, med ett enda syfte: att ha jävligt kul tillsammans med publiken! Rosa Blend spelar dansbandsdoftande könsrock med inslag av blues och punk och blandar egenskrivna satiriska vardagsbetraktelser med kända, omskrivna hitz. Oavsett om du är lättrodnad eller lättroad kommer du få ett minne för livet (men är du lättrodnad bör du kanske vara beredd att hålla för öronen).
Monkan: Gitarr & skrål, Majken: Sång & saxofon, Maud: Bas, Maggan: Trummor, skrammel & sång
Om ni inte förstått det än, så avnjuts detta sceniska spektakel allra bäst tillsammans med några öl och/eller några goda vänner. Så dra med dig alla du känner till House of blues så har vi riktigt kul tillsammans!
Puss & kram /M, M, M & M
Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae/Ska, Country/Americana, Jazz och Rock n Roll/Rockabilly som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.
Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info
Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊
Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

Detaljer

Datum:
19 juni
Tid:
17:00 - 01:00