+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

23/2 House of Reggae m NattoDag med Governor Andy

23 februari * 18:00 - 01:00

Boka bord, ring Sara på 0708397918
Biljetter på Tickster
Dörrarna öppnar kl: 18.00-01
Speltider: kl: 21:30 – 00:30

Entré i dörren 150 kr

NattoDag spelar reggae/ska/rockblues mm och de är Dag Vag supportrar, reggaenördar och goa gubbar.
Teka Puck, fr bland annat Dag Vag, gitarr och sång,
Rock Owe, sång, bas i Dag Vag på hyllningskonserter till Stig Vig,
Humpa Berra, bra kompis med Stig Vig, krögare gitarr och sång.
BongoBrain, trummor och sång, Apopocalyps och Svenne Rubins !!
Tom Burin slagverk och snygg
Governor Andy

Den svenska reggaescenen har inte alltid varit där den är idag. Och få personer har betytt så mycket och slitit så hårt för att etablera reggaen i Sverige som Anders Siösteen, aka Governor Andy.

Det är sent 70-tal och Anders, eller Andy, är sångare i banden Fri Fart och Pink Patchos, med vilka han också skriver sina första låtar. Några år senare åker han på en lång resa till Jamaica där kärleken till musiken växer och blir en stor och viktig del av hans liv. Man kan fortfarande höra att stil, melodi och flow i Andys låtar hämtar inspiration från tidiga toastare som U Roy, General Trees, King Yellowman mfl där seriösa världsproblem blandas med humor, sex och kärlek i sann Sound System anda.

1991 flyttade Andy till Stockholm, där han var med och startade reggaeklubbarna Trinity Sound, Slingshot Sound och Club Studio One. 1997 debuterade Andy som soloartist med singeln ”Internet”. Det är också nu som Andy lägger till Governor före sitt namn och ett av svensk reggaes starkaste artistnamn är skapat.

Debutalbumet skulle dock dröja till 2002 då Torra Benens Dal släpptes. Sedan dess har Governor Andy släppt ytterligare 4 album, med låtar som till exempel ”Reggaeprofil”, tillsammans med Jr Erik, ”Lyckliga Gatan” tillsammans med Loreen, och ”Vakter och Polis” med Kapten Röd och Eye N I. Han har även medverkat på en rad album av andra musiker, bland annat Petter och Kalle Baah.

Detaljer

Datum:
23 februari
Tid:
18:00 - 01:00