+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2/5 House of Hårdrock med Per Wiberg support Uncle Bucket

2 maj * 17:00 - 01:00

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918, (OBS bordsbokning endast för ätande gäster)
OBS konsertstart 20.00      förköp här
PER WIBERG
Hur börjar man ens presentera Per Wiberg? Han har spelat med Opeth, Spiritual Beggars, Clutch, Candlemass, Switchblade, Kamchatka, Sky High osv osv osv i evighet. Nu har han just släppt sin tredje soloplatta ”The Serpent’s Here” och det måste firas och uppmärksammas! Herr Wibergs häxblandning innehåller allt gott som går att hitta i det tunga barskåpet – musiken ekar av gammal god hård rock, postpunk, doom, noiserock, progressiv rock och en massa annat skumt och hookigt i en välstrukturerad röra. Kritikerna jublar!
På senaste plattan fick Per sällskap av Tor Sjödén (Viagra Boys) på trummor och Mikael Tuominen (Kungens Män mm) på bas, men kvällens sättning blir:
Per Wiberg – gitarr och sång
Mikael Tuominen – bas
Jesper Skarin – trummor
Tobias Alpadie – gitarr
Uncle Bucket
Line-up:
Laurie Irvine – Lead sång, elgitarr
Edvin Karls – Elgitarr, sång
Hannes Arnberg – Bas
Simon Nilsson – Trummor
Kort presentation:
”Uncle Bucket är ett metalband för den som lider av koncentrationssvårigheter – en balansgång mellan vackra melodier och dissonanta ackord med olika taktarter och dynamik”
Vilken musikstil: Progressiv metal
Länk till musik:
”Plans & Tricks” musikvideo
Foreign Tongues – album på Spotify
Fever Cabin – webbserie med liveinspelningar
Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae, Country, Jazz som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.
Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info
Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊
Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

Details

Date:
2 maj
Time:
17:00 - 01:00