+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

4/10 House of Tribute med Bring Lizzy (Thin Lizzy)

4 oktober * 17:00 - 01:00

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918,
(OBS bordsbokning endast för ätande gäster). Vid bordsbokning så är ni garanterad plats och behöver INTE köpa förköpsbiljett.
Biljetter på Tickster förköp här.
Dörrarna öppnar kl: 17.00-01
På scen 2130
Entré i dörren 150

Bring Lizzy är äntligen tillbaka. Det finns coverband och så finns det Tribute band. Tributeband spelar låtarna med kärliek till förlagan, det är ibland så bra och väldigt lika så blundar man så är ”det riktiga bandet” på plats. Ett sådant Tribute band är detta. Hasse som sjunger och spelar bas kan sin Phil Lynott utan och innan och hans röst är betydligt mer lik Phil Lynott än hans frisyr. Jag kan med glädje kalla honom för mer soundalike än lookalike (lite blekare än Lynnott men betydligt mer levande) helt enkelt (och det sagt med mycket kärlek).

Detta är ett sjukt bra band som spelar Lizzy extremt bra. Senast de var här så var det fullbokat. Mina damer och herrar missa inte detta om ni gillar Thin Lizzy

Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae, Country, Jazz och Rock n Roll som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.

Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊

Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

 

 

 

Detaljer

Datum:
4 oktober
Tid:
17:00 - 01:00