+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

5/10 House of Tribute presenterar ANGUS – THE ULTIMATE TRIBUTE (AcDc)

5 oktober * 18:00 - 01:00

Fyller Angus huset ännu en gång? Tidigare kvällar så har fönstren varit immiga, fullt fullt fullt 2 månader innan

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918, Vi släpper endast 50 biljetter till bordsbokning.
Alla som vill se våra band betalar entré av den enkla anledningen att det är bandets gagé.
(OBS bordsbokning är bindande och endast för ätande gäster). Vid bordsbokning så är ni garanterad plats och behöver INTE köpa förköpsbiljett. Vid sen avbokning kommer ni att debiteras för bljetten.
Biljetter på Tickster förköp här.
Dörrarna öppnar kl: 18.00-01
På scen 2130
Entré i dörren 250 kr

ANGUS – THE ULTIMATE TRIBUTE Angus är förmodligen ett av Europas bästa hyllningsband till AC/DC. Sedan starten 2017 har kurvan pekat spikrakt uppåt. Alltfler jämför Angus med ett tidigt, energifyllt AC/DC som levererar svettig, tidlös rock n roll. Showen innehåller alla de stora hitsen som T.N.T, Whole Lotta Rosie, Thunderstruck, Hells Bells, Highway to Hell och många fler. Med alla AC/DC’s stora hits i ryggen kan Angus leverera på vilken scen som helst i världen. Ta chansen att se Angus på ett ställe nära dig. Du kommer inte att ångra dig!!!
They are back, fram med skoluniformerna, vässa rösterna
succébandet ANGUS kommer igen. De har fyllt vårt House vid 3 tidigare tillfällen. Att Ac Dc har sprutat ur sig hits är en underdrift. Angus gör verkligen låtarna superbra. Med bra energi på gubbarna så blir det en helkväll. Boka förköp, det blir fullt

 

Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae/Ska, Country/Americana, Jazz och Rock n Roll/Rockabilly som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.

Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊

Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

Detaljer

Datum:
5 oktober
Tid:
18:00 - 01:00