+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

8/6 House of Country presenterar Double date med Emma Svensson & Borderline Cowboys

8 juni * 17:00 - 01:00

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918, (OBS bordsbokning endast för ätande gäster). Vid bordsbokning så är ni garanterad plats och behöver INTE köpa förköpsbiljett.
Biljetter på Tickster förköp här.
Dörrarna öppnar kl: 17.00-01  OBS TIDEN
På scen 2130-0030
Entré i dörren 120

8 JUNI-24
House Of Country – Double Date presenterar!
Emma Svensson
Borderline Cowboys (BoCo)

 

Emma Svensson
Kort presentation av artist:
Emma Svensson har sina rötter i Ljusdal och har blivit känd som ”Hälsinglands Countrydrottning”. När hon var 19 reste hon själv till Nashville och har sedan dess varit där flera gånger och spelat live, skrivit musik och samlat inspiration. Senaste åren har hon spelat på några av nordens största countryfestivaler och haft fullspäckade sommarturnéer.

En konsert med Emma brukar innehålla kraftfulla texter med upplyftande musik i countryns anda. Hon varvar musiken med sina personliga historier och ger publiken en chans att verkligen lära känna henne.
Vilken musikstil beskriver artisten bäst: Country

Länk till musik: https://open.spotify.com/artist/03V0mTSmPHxp7pnJhKFE1h?si=YwvGz6isSHGsd3TZ2qYxhw
Hemsida: https://emmasvensson.net/

Borderline Cowboys (BoCo)
Kort presentation:
Som namnet antyder rör sig Borderline Cowboys rock n´roll över gränser med avstamp i countryrock, cowpunk, blues. Spelar bara egna orginallåtar. Hyffsat bra drag utlovas, håll i hatten..🤠

Länk till musik:

Hemsida:
https://www.facebook.com/Borderlinecowboys/
https://borderlinecowboys.com/

 

Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae, Country, Jazz och Rock n Roll som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.

Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊

Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

 

 

 

Detaljer

Datum:
8 juni
Tid:
17:00 - 01:00