+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

9/8 House of Country & Broken Dreams presenterar Emily Nenni (USA) Teddy&The Rough Riders

9 augusti * 17:00 - 01:00

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918,
Alla som vill se våra band betalar entré av den enkla anledningen att det är bandets gagé.
(OBS bordsbokning är bindande och endast för ätande gäster). Vid bordsbokning så är ni garanterad plats och behöver INTE köpa förköpsbiljett.
Biljetter på Tickster förköp här.
Dörrarna öppnar kl: 17.00-01
På scen 2130
Entré i dörren 150kr

House of Blues & Grand Saloon Broken Dreams presenterar denna afton i ett unikt samarbete- from Nashville,  US-& A;

EMILY NENNI + Special Guests: TEDDY & THE ROUGH RIDERS!
Emily Nenni flyttade som 21-åring från Kalifornien till Nashville med målet att bli låtskrivare, inte artist. Men efter några gästspel på småklubbar spred sig ryktet om Emily och idag är hon ett stekhett namn i country-huvudstaden med ett antal hyllade skivor i bagaget.
Hennes sound är djupt rotat i klassisk, smutsig honky-tonk kryddat med soul och klassiski rock n`roll. Hennes sånger handlar om det verkliga livet med hårt arbete, hjärtesorg, passion, sorg och glädje.
Vi är extremt stolta och glada att vi lyckats locka Emily Nenni till Borlänge för första gången och är övertygade om att det inte blir den sista. Not at all.
TEDDY & THE ROUGH RIDERS
Teddy and the Rough Riders är ett band musikälskare kan drömma våta drömmar om innan de ens vet att bandet finns. De är allt man kan önska sig av amerikansk underground rock, country och gränslös 70-tals rock n` roll i en enda salig röra.
Ett klassiskt amerikanskt rockband, som kan låta som vilket band som helst som du älskat och samtidigt som något du aldrig hört tidigare. De har inte uppfunnit country rock; de är country rock. Musik i rakt nedstigande led från Flying Burrito Brothers, The Band och New Riders of the Purple Sage med inslag från Hoyt Axton, JJ Cale och Dough Sahm. Och Bland Teddy and the Rough Riders fans hittar man till exempel White Stripes Jack White och Margo Price, som också producerade deras senaste album.
Howdy and very, very velcome!

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊

Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

Detaljer

Datum:
9 augusti
Tid:
17:00 - 01:00