+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

11/11 Janne Åström och Benneth Fagerlund

11 november, 2021 * 20:30 - 23:00

kr200

förköp barbiljett 200kr (ståplats i baren) , biljett samt meny 375kr (sittplats i restaurangen)

JANNE ÅSTRÖM är rockaren som utbildade sig till operasångare och blev musikalisk mångsysslare.
En kväll där Janne sjunger sina favoriter tillsammans med keyboardisten Benneth Fagerlund.
House of Blues fortsätter alltså med temat att få komma riktigt nära svenska toppmusiker/artister i en avskalad mysig miljö. Känslan är att vi får kliva i i deras vardagsrum….på fest
Boka biljett på benny@houseofblues.se

Janne är en av Sveriges mesta allroundsångare och en van estradör som med självklar pondus intar scenen och framför allt från rock till visa.  

Teater, musikal & show har gett Janne ett rejält genombrott sedan ”starten” 1989. Han har sedan dess medverkat i en lång rad musikaler och shower: Little Shop of Horrors, Kristina från Duvemåla, Guys and Dolls, Annie, R.E.A. (i hela nio år), Skinnarspelet i Malung (fjorton år), Life of Bellman, Mördar Anders, Underjorden tur och retur och Allt eller inget på Länsteatern på Gotland.
. På tv har vi kunnat se honom i många populära tv-program som Allsång på Skansen, Så skall det låta, Polar Music Prize, Go kväll, Nyårsafton på Skansen, Singalong, Idrottsgalan, Guldbaggegalan, Gaygalan… Han har också medverkat i ett antal andra svenska filmer som Familjehemligheter, Klassfesten och Mörkret. 

Janne är känd som en av Sveriges främsta Cornelistolkare, både som soloartist och tillsammans med bandet Medborgarna. Janne och Medborgarna har varit ett  återkommande inslag på  Cornelisdagen på Mosebacke till publikens stora glädje.  Sedan tre år delas Cornelispriset ut i Vitabergsparken till följd av Janne & Medborgarnas initiativ att hylla Cornelis på hans 80-årsdag.

Benneth FagerlundSom musiker har Fagerlund medverkat på flera produktioner. 2001 spelade han piano, orgel och keyboards på Lasse Berghagens Som en blänkande silvertråd[2] och 2003 producerade han Ola Magnells album Vallmoland tillsammans med Lalla Hansson samt spelade piano.[3] 2005 utgav han albumet Kärlekssånger tillsammans med Ronny Eriksson och Anna-Lotta Larsson, producerade och spelade keyboards på Lill-Babs’ album Här är jag samt medverkade på hyllningsalbumet Påtalåtar – en hyllning till Ola Magnell med låten ”Malvina utan mörker”. Året efter producerade han Sanna Carlstedts De e jag som är Sanna och 2007 spelade han EP-skivan Med hjärtat till vänster tillsammans med Carlstedt och Stefan Sundström samt albumet Hopkok tillsammans med Eriksson. 2008 spelade han klaviatur och dragspel på Carlstedts andra album Sånger under eken.[4]

Fagerlund är sedan 1999 medlem i bandet Medborgarna med Janne.
Janne Åström och Benneth Fagerlund - YouTube

 

Detaljer

Datum:
11 november, 2021
Tid:
20:30 - 23:00
Kostnad:
kr200

Plats

House of Blues Borlänge