+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

20/4 Showcase med No Happy Ending och Merry Lane

20 april, 2022 * 17:00 - 23:59

kr20

Öppet: 17.00-23.00 

På scen kl: 20.00 NoHappyEnding
På scen kl: 21.00 MerryLane

BANDNAMN:  NoHappyEnding
LINE-UP
Olivia – trummor, sång
Alida – gitarr, sång
Martina – gitarr, sång
Angelica – bas, sång
Sara – fiol, sång

BAND INFO: Vi är ett tjejband från Äppelbo som spelar alla möjliga musikstilar. Mest rock/pop/punk. https://www.instagram.com/nohappyending___/

BANDNAMN: MerryLane

BAND INFO:

MerryLane bildades våren 2015 och är ett klassiskt rockband av den utdöende arten, det vill säga en grupp som repar i ett garage och skriver egen gitarrbaserad musik. MerryLane gör alternativ rock i en skön blandning av mjuk stämsång, distade gitarrer och angelägna texter. Utgångspunkten är entusiasmen över att spela och vara kreativa tillsammans. Tack vare olika musikaliska bakgrunder tycks summan av de musikaliska idéerna alltid leda till nya oupptäckta melodier som knyts ihop till musik som både intresserar och berör.

MerryLane består av:

Ida Jyrell: Leadsångerska och textförfattare samt enstaka inhopp på akustisk gitarr. Sångerska i olika band sedan tidig ålder och deltagit i musikarrangemang i radio och tv som barn. Tidigare släppt ett album som singer-songwriter under eget namn.

Daniel Bergvin: Gitarrist och ljudtekniker. Tidigare spelat i ett flertal olika band och växlat mellan bas och gitarr. Grovmixar all musik i studion och skapar visuella inslag som musikvideos och omslag.

Staffan Eklund: Multi-instrumentalist som spelar trummor och körar i MerryLane. I grunden basist, men spelar lika gärna gitarr eller percussion. Erfarenhet av stora och

små scener i Sverige och utomlands samt medverkat i ett flertal radio och tv sammanhang.

Isak Jakobsson: Gitarrist som i grunden är altsaxofonist med många års erfarenhet av orkester och ensemblespel på scener runt om i Sverige. Även soloprojekt med utgiven musik under namnet ”The Usual Crowd”.

Johan Fäldt: Gitarrist som plockat upp basen då han anslöt till MerryLane. Har öra för detaljer i musiken och komponerar på gitarr för att sedan ta ut svängarna på basen.

Linda Bergvin: Körsångerska med unik känsla för stämsång. Stått på scen sedan tidig ålder och deltagit i radio och tv sammanhang. Sista åren deltagit i flertalet musikaler, revyer och teateruppsättningar runt om i Dalarna, bland annat en av huvudrollsinnehavarna i Borlänge musikteaters ABBA-musikal.

LÄNK HEMSIDA/FB/INSTA : https://www.facebook.com/merrylaneband, merrylane – Där melodier regerar finns ett sockervadd för trasiga själar, https://www.instagram.com/merrylaneband/?hl=en

LÄNK TILL MUSIK (SOUNDCLOUD/BANDCAMP M.M: https://open.spotify.com/artist/6rCZ1IntwBS7D5nqedzJEt?si=6T-8WbNKSHG2OQ9hj7hhqg

Showcase/ Studentkväll innebär lillördag och extra bra priser på vårt hela sortiment.

På onsdagar riktar vi oss alltså i huvudsak till nya unga hungriga musiker, artister, band.
House of Blues vill vara en levande scen i Borlänge, Dalarna och Sverige, vi vet vad det betyder för musiker att få lira inför publik på ett riktigt musikställe.
Onsdagar så har vi ett till två band/artister. Vi öppnar kl 18 och försöker börja kl 20 och sluta senast kl 22 med livemusiken. All bakgrunds/bar musik under kvällen väljs av kvällens band. Banden äger kvällen.
Vi kommer att försöka ha dessa kvällar fria ifrån entre, dock en mindre garderobkostnad. Däremot så kommer gästerna att uppmanas till att swisha musikerna.
För att alla ska vara glada och ha möjlighet att komma och äta så har vi 20% rabatt på allt. Så varje 100 lapp kostar alltså 80 kr 

Details

Date:
20 april, 2022
Time:
17:00 - 23:59
Cost:
kr20