+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

16/8 House of Covers (Rock) m Hell Mountain Band

16 augusti * 17:00 - 01:00

Hell Mountain Band

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918,
Alla som vill se våra band betalar entré av den enkla anledningen att det är bandets gagé.
(OBS bordsbokning är bindande och endast för ätande gäster). Vid bordsbokning så är ni garanterad plats och behöver INTE köpa förköpsbiljett.
Biljetter på Tickster förköp här.
Dörrarna öppnar kl: 17.00-01
På scen 2130
Entré i dörren 120kr

 

Vill du ha en oförglömlig kväll fylld med rockklassiker och legendariska hits? Hell Mountain Band bjuder på coverfest, en musikalisk resa du sent kommer att glömma! Med en repertoar som täcker allt från AC/DC och Judas Priest, via Status Quo och Bon Jovi till Ebba Grön och Stiftelsen, är vi det levande beviset på att musik förenar. 🤘
Med över 100 års samlad erfarenhet på scenen vet vi precis hur man får igång ett dansgolv och skapar den perfekta atmosfären för en kväll som kommer att bli samtalsämnet bland dina vänner för lång tid framöver.

🎉 Gör dig redo för helkväll där alla får höra sina favoritlåtar live. 🔥 Vi ses på House of Blues den 16 augusti!

Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae/Ska, Country/Americana, Jazz och Rock n Roll/Rockabilly som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.

Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊

Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

Detaljer

Datum:
16 augusti
Tid:
17:00 - 01:00