+46 73 3430079

Ring 073-3430079 för öppettider

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

17/8 House of Reggae presenterar One Drop Foundation

17 augusti * 17:00 - 01:00

Bordsbokning sara@houseofblues.se eller ring Sara på 0708-397918,
(OBS bordsbokning endast för ätande gäster). Vid bordsbokning så är ni garanterad plats och behöver INTE köpa förköpsbiljett.
Biljetter på Tickster förköp här.
Dörrarna öppnar kl: 17.00-01
På scen 2130
Entré i dörren 150kr

Reggaebandet One Drop Foundation från Söderhamn dyker återigen upp i Borlänge. Bandet skriver mycket egen musik som handlar om glädje och sorg och allt däremellan, kryddat med ett rejält gung! Bandet är aktuell med två skivsläpp denna sommar. En och annan klassisk reggaelåt med legender som Marley, Tosh och Dag Vag kan oxå dyka upp i reportoaren…så missa inte detta! ❤️💛💚
Christian Johansson: Sång, Gitarr, Trummor och bas
Henrik Hägg: Sång, Gitarr och bas
Robert Hägg: Trummor och bas och kör
Sven Larsson: Gitarr och kör
Mattias Lemberg: Keyboard och Orgel
 

Alla våra evenemang genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och i detta fall House of Blues, Punk, Hårdrock, Reggae/Ska, Country/Americana, Jazz och Rock n Roll/Rockabilly som är musikgrenar i musikföreningen House of Blues Vänner.

Nyfiken på House of Blues vänner, stödmedlem eller som volontär i just din din favoritmusik maila Benny@houseofblues.se för mer info

Sugen att stanna kvar i Borlänge över natten? Slipp taxi, tåg, chaufför 😊

Hotell Saga i samma hus vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge, ni tar hissen till House of Blues. Härifrån är det sedan gångavstånd till shopping, musikevenemang och allt annat som Borlänge har att erbjuda. Vi erbjuder dessutom 10% rabatt på maten om du meddelar att du är hotellgäst.
Du får garanterat det lägsta priset om du bokar ditt rum direkt via oss på benny@houseofblues.se

 

 

 

Detaljer

Datum:
17 augusti
Tid:
17:00 - 01:00